Timanttiporaus & timanttisahaus 

Timantinkovaa ammattitaitoa

Sipoon Insinöörirakentajat Oy:n palveluihin kuuluu remonttitöiden ja uudisrakentamisen ohella myös timanttiporaus ja timanttisahaus. Teemme timanttityöt vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella koko pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla ja Porvoon seudulla. Soita ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

Katso tästä timanttitöiden hinnasto

Timanttiporaus

Timanttiporaus soveltuu sekä uudisrakentamiseen että saneeraukseen, koska se ei aiheuta pölyä eikä häiritsevää runkomelua. Timanttiporausta käytetään silloin, kun halutaan porata reikiä esim. betoniseen lattiaan, seinään tai kattoon. Menetelmä on pölytön sekä hiljainen, joten esimerkiksi taloyhtiön asukkaat eivät häiriinny ja liikeyrityksessä toimintaa voidaan jatkaa normaalisti vaikka tiloissa porattaisiinkin.

Timanttisahaus

Timanttisahauksella voidaan työstää esimerkiksi betonia, tiiltä, luonnonkiveä tai muita kovia materiaaleja, ja se on erinomainen vaihtoehto piikkaukselle. Timanttisahaus mahdollistaa erilaisten kiviainesten leikkauksen siististi ja pölyttömästi, ja timanttisahalla voidaan sahata esimerkiksi ikkuna- ja oviaukkoja.  Kuten timanttiporaus, soveltuu timanttisahauskin niin remontti- kuin uudiskohteisiinkin.